MK-Advocaten-Advocaat-Mirna-Kanning-HQ

Mirna Kanning

Advocaat in erf- en familierecht

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar advocaat. Ik ben gespecialiseerd in het erfrecht en familierecht.

 

Als een dierbare is overleden of als u gaat scheiden moet u veel beslissingen nemen. Niet alleen emotionele, maar ook zakelijke en financiële beslissingen. Soms is het moeilijk om tot goede afspraken te komen en de afwikkeling van een erfenis of scheiding kan leiden tot discussies en conflicten.

 

Ik zie het als mijn taak om u hierin te begeleiden door duidelijk aan te geven welke juridische mogelijkheden of onmogelijkheden u hebt en u te begeleiden om onderling tot een oplossing te kunnen komen. Mocht dat niet lukken, dan is het mijn taak om uw zaak zo goed mogelijk te bepleiten voor de rechtbank, zodat er een oplossing kan komen.

 

Mijn praktijk is internationaal. Mijn cliënten hebben verschillende nationaliteiten en in nalatenschappen zijn er vaak internationale aspecten, zoals bezittingen in het buitenland.

 

Sinds 2015 ben ik ook mediator. Daarnaast geef ik onderwijs aan tolken en vertalers over erfrecht en echtscheiding.

MK-Advocaten-Advocaat-Simone-Koelman-juridisch-medewerkster

Simone Koelman

Juridisch medewerkster

Ik ben Simone Koelman. Na mijn studie aan de VU in Amsterdam heb ik als jurist ervaring opgedaan bij een milieudienst en binnen het bestuur van een woningbouwvereniging. In 2020 ben ik met veel plezier begonnen als juridisch ondersteuner bij MK-advocaat.

 

Met mijn gezin woon ik in Haarlem en in onze vrije tijd vinden we het fijn om samen over het strand te wandelen of een stukje te gaan varen. Verder hou ik van lezen, theater, musea en sport.

Specialist in

Familierecht

Erfrecht

Mediation

Tarieven/Kosten

 

Wij verrichten onze werkzaamheden voor een uurtarief van € 195,- excl. BTW.
In sommige gevallen kan een afspraak gemaakt worden over een vaste prijs.
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen toegang heeft tot een goede advocaat of mediator staan wij ook cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Waar kunnen wij u mee helpen?