MK-Advocaten-Advocaat-Mirna-Kanning-HQ

Mirna Kanning

Advocaat in erf- en familierecht

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar advocaat. Ik ben gespecialiseerd in het erfrecht en familierecht.

 

Als een dierbare is overleden of als u gaat scheiden moet u veel beslissingen nemen. Niet alleen emotionele, maar ook zakelijke en financiële beslissingen. Soms is het moeilijk om tot goede afspraken te komen en de afwikkeling van een erfenis of scheiding kan leiden tot discussies en conflicten.

 

Ik zie het als mijn taak om u hierin te begeleiden door duidelijk aan te geven welke juridische mogelijkheden of onmogelijkheden u hebt en u te begeleiden om onderling tot een oplossing te kunnen komen. Mocht dat niet lukken, dan is het mijn taak om uw zaak zo goed mogelijk te bepleiten voor de rechtbank, zodat er een oplossing kan komen.

 

Mijn praktijk is internationaal. Mijn cliënten hebben verschillende nationaliteiten en in nalatenschappen zijn er vaak internationale aspecten, zoals bezittingen in het buitenland.

 

Sinds 2015 ben ik ook mediator. Daarnaast geef ik onderwijs aan tolken en vertalers over erfrecht en echtscheiding.

Tessa Adema

Juridisch administratief medewerker

Mijn naam is Tessa Adema. Ik heb recent de opleiding HBO-rechten van de hogeschool Leiden afgerond. Tijdens een eerdere stage op een notariskantoor is mijn interesse voor het erfrecht ontstaan. Voor mijn afstudeeropdracht heb ik bij MK-Advocaat onderzoek gedaan naar het ontslaan van een executeur of vereffenaar. Nu werk ik hier als juridisch administratief medewerker.

 

Ik kom uit Haarlem. In mijn vrije tijd hou ik van film, theater en lezen.

Specialist in

Familierecht

Erfrecht

Mediation

Tarieven/Kosten

 

Wij verrichten onze werkzaamheden voor een uurtarief van € 214,- excl. BTW.
In sommige gevallen kan een afspraak gemaakt worden over een vaste prijs.
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen toegang heeft tot een goede advocaat of mediator staan wij ook cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Waar kunnen wij u mee helpen?