Mediation bij Scheiding Haarlem

De specialist in Familierecht en Mediation in Haarlem

Je hoort het overal. Mensen gaan uit elkaar en voordat je het weet is de scheiding een vechtscheiding geworden. Partijen graven zich in en zij gunnen elkaar niets meer. Onze gespecialiseerde mediator bij scheiding in Haarlem voorkomt dit.

 

Als u onze scheiding mediator in Haarlem inschakelt om uw scheiding te begeleiden, doet zij er alles aan om te zorgen dat u uit de vechtstand raakt. Zij streeft ernaar dat u in overleg tot een redelijke regeling voor elkaar kunt komen. Heeft u kinderen, dan blijft u ook na de scheiding met elkaar verbonden. U zult als ouders van de kinderen samen voor de kinderen moeten blijven zorgen. U zult samen afspraken moeten maken over wat de kinderen wel en niet mogen, over naar welke school ze gaan en of ze bijvoorbeeld gaan voetballen of gaan paardrijden. Het is dan noodzakelijk dat u goed contact blijft houden en dit is precies het doel dat onze scheiding mediator in Haarlem voor ogen heeft.

Om met elkaar tot afspraken te komen is het belangrijk dat er weer echt met elkaar gepraat kan worden. In een mediation-traject geeft onze scheiding mediator in Haarlem veel aandacht voor de communicatie. Aan de orde komt waarom het nog niet lukt om met elkaar in gesprek te gaan en wat er nodig is om de communicatie te verbeteren. De ervaring leert dat het uitspreken van de onderlinge irritaties vaak al oplucht en dat cliënten, nadat de communicatie is verbeterd, enorme stappen maken.

Dit zeggen cliënten over ons:

“In mijn scheidingszaak die de nodige jaren heeft geduurd heb je me altijd geweldig bijgestaan.
Ondanks de tegenslagen heb je me er toch doorheen gesleept en ben je altijd correct gebleven. Hier zijn we je zeer dankbaar voor.”

5-star-review-blue
Echtscheiding-mediators-Haarlem-mk-advocaten-scheiding-mediators

Mediation essentieel bij echtscheiding

 

In de mediations bespreekt de scheiding mediator in Haarlem kort de aanleiding voor de scheiding, maar zij richt zich vooral op de toekomst: op welke manier kan iedereen op een zo goed mogelijke manier verder met zijn of haar leven?

 

Samen met de mediator in Haarlem stelt u een (echtscheidings)convenant op waarin alle zakelijke afspraken als de verdeling en eventuele alimentatie worden vastgelegd. Als er minderjarige kinderen zijn wordt er ook een ouderschapsplan opgesteld waarin de afspraken over de opvoeding en de verzorging van de kinderen worden opgenomen.

Hulp van echtscheiding mediator Haarlem?

 

Bij vragen over hulp van de mediator bij een scheiding in Haarlem, kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u mailen met uw vragen over echtscheidingen. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u MK Advocaat bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kan MK Advocaat u mee helpen?