Hulp bij echtscheiding Hoofddorp

De echtscheiding advocaat Hoofddorp

Bij een scheiding kan er veel op u afkomen. Alles gebeurt tegelijk en u ziet soms door de bomen het bos niet meer. Onze echtscheiding advocaat in Hoofddorp is er dan voor u om weer orde in de chaos te scheppen en om stap voor stap de gevolgen van de scheiding te regelen. Zo helpen wij u bij uw echtscheiding in Hoofddorp.

 

U zult niet alleen emotionele beslissingen moeten nemen, maar ook zakelijke. Er zullen afspraken moeten komen voor de kinderen, een ouderschapsplan, een regeling voor kinder- en partneralimentatie, hoe u uw gemeenschap van goederen zult moeten verdelen of uw huwelijkse voorwaarden zult moeten afwikkelen. Als u een ondernemer bent, is het voor u van belang dat uw onderneming ook na de scheiding kan doordraaien. Hulp bij een echtscheiding is daarom essentieel, om deze moeilijke periode in Hoofddorp tot een goed einde te brengen.

Onze echtscheiding advocaat in Hoofddorp heeft jarenlange ervaring op het gebied van familierecht en met name op het gebied van (echt)scheiding. Wij kunnen u begeleiden om tot een regeling te komen die bij u past en waarmee u verder komt. Het doel is dat er rust ontstaat van waaruit weer ruimte is voor overleg met de ander. Overleg over de afwikkeling van de scheiding en over de kinderen. Voor de kinderen hoeft een scheiding niet traumatisch te zijn, indien u als ouders goed met elkaar blijft communiceren.

 

Wij staan u bij in dit proces en helpen u bij de echtscheiding. Dit doen wij als mediator, maar ook als echtscheiding advocaat die alleen u bijstaat. Als het niet mogelijk is om in overleg tot afspraken te komen, dan staan wij u bij in een procedure voor de rechtbank.

Hulp-bij-echtscheiding-Hoofddorp-mk-advocaten-echtsheiding-advocaten

Ook mediation bij echtscheiding

 

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Onze echtscheiding advocaat Hoofddorp kan u precies uitleggen wat uw rechten en plichten zijn. Omdat wij mediator en advocaat zijn houden wij zowel het menselijke als het zakelijke aspect in het oog. Als het nodig is werken wij samen met uw adviseurs. Zelf hebben wij ook een netwerk van fiscalisten, notarissen en accountants in Hoofddorp en omgeving, dat desgewenst kan worden ingeschakeld.

 

Andere specialisaties van ons kantoor zijn erfrecht en mediaton bij arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Ook op deze gebieden begeleiden wij u graag.

Hulp bij echtscheiding? Neem contact op

 

Als u vragen heeft over een (echt) scheiding neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt uw vraag natuurlijk per e-mail stellen. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?