Familierecht specialisten Purmerend

Specialisten in Familierecht en Mediation Purmerend

Familierecht is een rechtsgebied waar mensen veel mee in aanraking komen. Denk maar eens aan een huwelijk dat stukloopt, of een einde samenleving. Deze onderwerpen vallen onder het familierecht. Krijgt u te maken met een echtscheiding of wilt u uw samenlevingscontract beëindigen? Onze Familierecht specialist Purmerend staat voor u klaar en kan u tevens een mediation traject in Purmerend aanbieden.

 

Onze familierecht specialist streeft er altijd naar om te voorkomen dat uw echtscheiding een vechtscheiding wordt, zodat u en uw ex in harmonie uit elkaar kunnen en een nieuw leven kunnen opbouwen. Ook in het geval van gemeenschap van goederen en wanneer u samen met uw ex kinderen heeft, streeft onze familierecht advocaat Purmerend ernaar om tot de beste oplossing voor iedereen te komen. Mocht het nodig zijn en er geen weg meer terug zijn, kan onze familierecht advocaat voor u procederen om tot het gewenste resultaat te komen.

Familierecht begeeft zich niet alleen in de wettelijke sferen. Uiteindelijk gaat het er om dat u en uw ex in een echtscheiding afspraken met elkaar maken. Dit kan alleen als er communicatie is tussen beide partijen. Onze familierecht specialist Purmerend is tevens een gecertificeerd mediator en kan optreden als verbinder en katalysator om de communicatie tussen beide partijen weer op gang te brengen.

 

Onze mediator komt met u en de andere partij tot de kern: waarom het nog niet lukt om met elkaar in gesprek te gaan en wat er nodig is om de communicatie te verbeteren. Het uitspreken van ontevredenheden en irritaties is hierin een grote stap, maar zeer belangrijk om de communicatie weer op gang te krijgen. Onze familierecht advocaat in Purmerend staat tevens voor u klaar als mediator.

Familierecht-specialist-Purmerend-MK-advocaten-familierecht-advocaat-mediator-bibliotheek

Mediator bij echtscheiding

 

Bij familierecht mag mediation niet onderschat worden. Bij een echtscheiding is het zelfs van essentieel belang. Het gemeenschappelijke belang is namelijk voor beide partijen om op een zo goed mogelijke manier verder te kunnen met hun levens. Onze familierecht specialist Purmerend is expert op het gebieden van het mediaton bij echtscheidingen en doet er alles aan om tot een zo fijn mogelijk traject te komen voor alle betrokkenen.

 

Om dit traject zo goed mogelijk in te richten voor alle partijen, stelt onze familierecht advocaat een (echtscheidings)convenant op samen met u, waarin alle zakelijke afspraken als de verdeling en eventuele alimentatie worden vastgelegd. Als er minderjarige kinderen zijn wordt er eveneens een ouderschapsplan opgesteld, waarin de afspraken over de opvoeding en de verzorging van de kinderen worden opgenomen. Zo wordt uw nageslacht nooit het letterlijke kind van de rekening.

Hulp van familierecht specialist Purmerend?

 

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen hebben aan onze familierecht advocaat in Purmerend, of graag een afspraak willen maken om te kijken u hoe kunt profiteren van mediation bij een scheiding, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze familierecht specialist. Zowel via e-mailen als via de telefonische weg zijn wij bereikbaar. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?