Familierecht specialist Heemskerk

Familierecht advocaat en Mediation specialist Heemskerk

Schrik niet, meer dan de helft van alle gerechtelijke procedures heeft betrekking op personen- en familierecht. In de wetgeving rondom het onderdeel familierecht vinden regelmatig wijzigingen plaats, aangezien dit onderwerp geregeld aan verandering onderhevig is. Vandaar is het van essentieel belang om bij familiaire zaken een specialist op het gebied van Familierecht in te schakelen. Onze Familierecht advocaat Heemskerk, tevens geregistreerd mediator Heemskerk, zorgt ervoor dat u terdege wordt bijgestaan en er geen juridische valkuilen en mogelijkheden over het hoofd worden gezien. Hierdoor kunt op de juiste manier u familiaire zaak afronden en verder met uw (nieuwe) leven.

Familierecht is een zeer delicaat rechtsgebied, aangezien er veel emotie bij komt kijken. Uiteindelijk gaat het er om dat u en uw ex in een echtscheiding afspraken met elkaar maken. Dit kan alleen als er communicatie is tussen beide partijen. Onze familierecht specialist Heemskerk is tevens een gecertificeerd mediator en kan optreden als verbinder en katalysator om de communicatie tussen beide partijen op juiste wijze in te vullen en beide partijen weer met elkaar in gesprek te laten gaan.

 

Onze mediator in Heemskerk komt met u en de andere partij tot de kern: waarom het nog niet lukt om met elkaar in gesprek te gaan en wat er nodig is om de communicatie te verbeteren. Het uitspreken van ontevredenheden en irritaties is hierin een grote stap, maar zeer belangrijk om de communicatie weer op gang te krijgen. Onze familierecht advocaat Heemskerk staat tevens voor u klaar als mediator in familiaire zaken.

Advocaat-familiercht-Heemskerk-MK-Advocaten-familierecht-specialisten

Mediator bij echtscheiding

 

Wanneer het besluit is genomen om te scheiden van uw partner, komt er zeer veel op u af. Er is veelal onduidelijkheid over allerhande zaken die betrekking hebben op de echtscheiding. Onderwerpen waar vaak onduidelijkheid over is:

 

Echtscheidingen gaan vrijwel altijd gepaard met verdriet, teleurstellingen en veelal ook woede. Doordat er heel veel emoties bij komen kijken, worden afspraken weleens vergeten en verliest een betrokkene het doel uit het oog. Door de echtscheiding verandert er voor alle betrokken partijen heel veel op korte termijn. Ook uw kinderen zijn hier de dupe van. Heldere afspraken brengen in dezen rust om het nieuwe leven (zonder elkaar) weer op te bouwen en de toekomst tegemoet te zien.

Hulp van familierecht mediator Heemskerk?

 

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen hebben aan onze familierecht mediator Heemskerk, of graag een afspraak willen maken om te kijken u hoe kunt profiteren van mediation bij een scheiding, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze familierecht specialist. Zowel via e-mailen als via de telefonische weg zijn wij bereikbaar. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?