Familierecht en Mediation Beverwijk

Mediator Beverwijk gespecialiseerd in Familierecht

Familierecht is een rechtsgebied dat ons allen raakt. Zelfs al voor de geboorte. Ouders kunnen bijvoorbeeld via familierecht de erkenning voor de geboorte van hun kind regelen. In de Nederlandse wet zijn een heleboel familierecht-zaken geregeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het naamrecht, de afstamming, hoe er invulling moet worden gegeven aan het gezag over minderjarige kinderen en welke rechten en plichten echtgenoten hebben. Ook zijn er tal van regels van toepassing op een echtscheiding, het ontbinden van een geregistreerd partnerschap en het verbreken van een samenleving.

 

Onze Familierecht advocaat Beverwijk is gespecialiseerd in het rechtsgebied Familierecht en kan u terdege terzijde staan in familiaire kwesties. Tevens is onze familierecht advocaat geregistreerd mediator, zodat familiaire zaken altijd in de juiste sfeer verlopen.

De echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven, die verstrekkende gevolgen kan hebben voor de betrokkenen. Onze familierecht advocaat Beverwijk begeleidt u in het zakelijke én in het emotionele traject, dankzij het feit dat zij eveneens geregistreerd mediator is.  Hierdoor kunnen wij tevens creatieve oplossingen bieden voor complexe problemen.

 

Elke echtscheiding steekt anders in elkaar. Zo kan er een onderneming van een van de partijen in het geding zijn, er kunnen ingewikkelde huwelijksvoorwaarden zijn, de woning is deels met privé-vermogen van één partij gefinancierd, een partner heeft behoefte aan alimentatie of er is vermogen in het buitenland. Bij al deze zaken staat onze familierecht advocaat voor u klaar om u op de juiste manier te begeleiden.

Advocaat-familiercht-Beverwijk-MK-Advocaten-familierecht-specialisten

Mediation voor echtscheiding

 

Mediation kan een wereld van verschil maken bij echtscheidingen. De mediator kan alleen helpen als beide partijen dit behoeven. Het inschakelen van een mediator maakt in de meeste gevallen de scheiding een stuk eenvoudiger. Mediation wordt in dit geval ook wel echtscheidingsbemiddeling genoemd, aangezien er met beide partijen wordt gewerkt aan het gezamenlijk oplossen van het geschil.

 

Het mediation traject dient vanuit de beste positie gestart te worden. Vandaar stelt onze familierecht advocaat Beverwijk een (echtscheidings)convenant op samen met u, waarin alle zakelijke afspraken als de verdeling en eventuele alimentatie worden vastgelegd. Als er minderjarige kinderen zijn wordt er eveneens een ouderschapsplan opgesteld, waarin de afspraken over de opvoeding en de verzorging van de kinderen worden opgenomen. Zo wordt uw nageslacht nooit het letterlijke kind van de rekening.

Hulp bij familierecht door advocaat Beverwijk?

 

Zoals u leest is het familierecht een groot rechtsveld, waar vele facetten een rol in spelen. Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen?  Of wilt u graag een afspraak maken om te kijken u hoe kunt profiteren van de kennis van onze Familierecht en Mediation advocaat Beverwijk bij een scheiding? dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze familierecht specialist. Zowel via e-mailen als via de telefonische weg zijn wij bereikbaar. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?