Erfrecht Advocaat Purmerend

MK Advocaten, de erfrecht advocaat in Purmerend

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. U dient niet alleen emotionele zaken, maar ook financiële zaken te regelen. U wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met de erfenis die u moet verdelen, het afgeven van een legaat of een executeur. Erfrecht Advocaat Purmerend kan u hierbij helpen.

 

Omdat het vrij ingewikkeld kan zijn is het verstandig om een specialistische advocaat in te schakelen. Erfrecht Advocaat Purmerend geeft advies, procedeert en bemiddelt bij geschillen tussen erfgenamen, erfgenamen en legitimarissen of gelijksoortige zaken.

Onze erfrecht advocaat mevrouw mr. M.A. Kanning, is lid van de VEAN, de specialisten vereniging van erfrecht advocaten in Nederland.

 

Zij biedt praktische hulp en kan u precies uitleggen wat uw rechten en plichten als erfgenaam zijn. Heeft u vragen over erfrecht? Neem dan contact op met onze erfrecht advocaat Purmerend. U kunt uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen: info@mk-advocaat.nl

Dit zeggen cliënten over ons:

“Wij zijn ontzettend blij dat onze erfrechtzaak nu is afgerond. Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking, het meedenken en vooral het goede resultaat!”

5-star-review-blue

Sylvia Koudijs

Erfrecht-advocaat-purmerend-erfrecht-specialisten-MK-advocaten-museum-purmerend

U bent onterfd, waar heeft u recht op?

 

Het kan zijn dat u door een ouder bent onterfd. Wat de reden daarvan ook is, u hebt recht op een zogeheten legitieme portie. De hoogte van deze legitieme portie is onder andere afhankelijk van de schulden en baten ten tijde van het overlijden van uw ouder, schenkingen die daarvoor zijn gedaan en vaak ook van wat er in het testament staat. Onze erfrecht advocaat Purmerend kunt voor u uitzoeken wat uw legitieme portie is.

 

De legitieme portie is de helft van de waarde van het erfdeel dat u als kind zou hebben gekregen. Voor de omvang van de legitieme portie is het van belang dat zich in een nalatenschap bevindt (de boedelbeschrijving) en of er schenkingen zijn gedaan aan bijvoorbeeld de andere kinderen.

Contact erfrecht advocaat Purmerend

 

Als u vragen heeft over uw erfenis, de executeur, uw legaat, uw onterving, de boedelbeschrijving of uw vruchtgebruik, neem dan contact met ons op. U kunt uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen.

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

 

Voor het afspreken van een kennismakingsgesprek met onze erfrecht advocaat Purmerend kunt u ons bereiken op:

 

T : 023 – 583 0992
E : info@mk-advocaat.nl

Kenaupark 19
2011 MR Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?