Erfrecht Advocaat Heemstede

Specialistische Erfrecht Advocaat Heemstede

Na het overlijden van een dierbare kan er veel op u afkomen. U zult niet alleen emotionele beslissingen moeten nemen, maar ook zakelijke. Naast het regelen van een uitvaart, wordt u bijvoorbeeld geconfronteerd met de erfenis die u moet verdelen of met het opstellen van een boedelbeschrijving. Onze specialistische erfrecht advocaat Heemstede biedt uitkomst.

Omdat dit vrij ingewikkeld kan zijn en voor de nodige onderlinge spanningen tussen erfgenamen kan zorgen, is het raadzaam om een specialist op het gebied van erfrecht te raadplegen. Gelukkig biedt onze specialistische erfrecht advocaat Heemstede de uitkomst!

 

Onze erfrecht advocaat Heemstede, mevrouw mr. M.A. Kanning,  is lid van de VEAN: de specialisten vereniging van erfrecht advocaten in Nederland. Onze erfrecht specialiste kan u precies uitleggen wat uw rechten en plichten als erfgenaam zijn.

Dit zeggen cliënten over ons:

“Wij zijn ontzettend blij dat onze erfrechtzaak nu is afgerond. Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking, het meedenken en vooral het goede resultaat!”

5-star-review-blue

Sylvia Koudijs

Erfrecht-advocaat-heemstede-mk-advocaten-advocaat-in-heemstede

Boedelbeschrijving door erfrecht advocaat

 

Om conflicten te voorkomen is het verstandig om een boedelbeschrijving op te maken door onze erfrecht advocaat Heemstede. Dit is een overzicht van de bezittingen en schulden in de erfenis. U kunt dit zelf doen, maar ook laten doen door een notaris of advocaat erfrecht.

 

Aan de hand van boedelbeschrijving kan de erfenis tussen de erfgenamen verdeeld worden. Lukt dat niet, bijvoorbeeld om dat u het met de andere erfgenamen niet eens wordt over de waarde van de woning die tot de erfenis behoort dan kan een procedure uitkomst bieden.
Voordat het zover komt zullen wij altijd proberen voor u om in onderling overleg tot regelingen te komen. Wij bereiken hierin door onze jarenlange ervaring als advocaat en mede door onze achtergrond als mediator goede resultaten.

Hulp van erfrecht advocaat Heemstede

 

Onze erfrecht advocaat Heemstede helpt bij geschillen tussen erfgenamen, tussen erfgenamen en executeur of tussen erfgenamen en legitimarissen. Onze erfrecht advocaat geeft advies over (zuiver) aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen, boedelbeschrijving, testamenten, legaten, onterfd zijn, vruchtgebruik, de wettelijke verdeling, verdeling en internationale aspecten.

 

Contact opnemen

 

Als u vragen heeft over uw erfenis, de executeur, uw legaat, uw legitieme portie, de boedelbeschrijving of uw vruchtgebruik neem dan contact met ons op. Uw kunt uw vraag natuurlijk per e-mail stellen.

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Voor het afspreken van een kennismakingsgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 583 0992
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 19
2011 MR Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?