Erfrecht advocaat Beverwijk

Ervaren erfrecht advocaat Beverwijk

Het komt veelvuldig voor dat rond erfenissen conflicten ontstaan. Er wordt zelfs wel eens uit onverwachte hoek een claim gelegd op een nalatenschap. En regelmatiger ontstaan er bij erfgenamen discussies over de juiste verdeling van een erfenis. Dit tot groot verdriet van alle betrokken partijen. De gespecialiseerde erfrecht advocaat Beverwijk kan u hierbij helpen, om te voorkomen dat zaken uit de hand lopen.

 

Het meest problematische facet bij erfenissen zijn de familiebanden die ermee gemoeid zijn. In het mooiste geval is er een testament opgesteld door de overledene. Echter zijn er ook wettelijke bepalingen, zoals omschreven in het Burgerlijk Wetboek, die van invloed zijn op erfenissen. Kortom, het erfrecht is een ingewikkeld gebied en het is van belang dat u zo goed mogelijk bent ingelicht en voorbereid. Onze advocaat Beverwijk is volledig gespecialiseerd in erfrecht en kan u zowel voorlichten als voor u procederen.

Bent u tot uw verrassing onterfd door een overledene? Of blijken er opeens allemaal schulden open te staan, in plaats van dat er kapitaal over is? Of wordt u geconfronteerd met familieleden die het huis van de overledene al hebben leeggehaald? Dit zijn typische voorbeelden, die geregeld voorkomen bij erfrechtzaken. In dit soort gevallen is het aan te raden om een erfrecht advocaat in de arm te nemen, zodat uw belangen op de beste manier worden behartigd en verdedigd. Mevrouw mr. M.A. Kanning advocaat erfrecht Beverwijk is lid van de VEAN te Amsterdam, de specialistenvereniging van erfrecht advocaten in Nederland.

 

Loopt u rond met vragen over erfrecht, testament, legaten , onterving, kindsdelen en aanverwante zaken? Neem dan contact op met onze erfrecht advocaat in Beverwijk. Een eerste gesprek is kosteloos en kan op locatie plaatsvinden indien u dat wenst. U kunt uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen: info@mk-advocaat.nl

Dit zeggen cliënten over ons:

“Wij zijn ontzettend blij dat onze erfrechtzaak nu is afgerond. Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking, het meedenken en vooral het goede resultaat!”

5-star-review-blue

Sylvia Koudijs

Erfrecht-advocaat-Beverwijk-MK-advocaten-erfrecht-specialisten

Internationaal erfrecht

 

In deze tijd van globalisering blijven mensen vaak niet op een plek wonen of hebben bezittingen is meerdere landen. Een ouder woont bijvoorbeeld al jaren in Spanje en overlijdt daar. Of er is sprake van goederen in het buitenland, zoals huizen in Frankrijk of landen buiten Europa. Ook kan er sprake zijn van banktegoeden in het buitenland. Welk recht is dan van toepassing? Hoe moet er verdeeld worden?

 

Omdat een erfenis met internationale aspecten zeer ingewikkeld kan zijn is het raadzaam om een advocaat erfrecht specialist hierover te raadplegen. Wij hebben hierin veel ervaring en onze erfrecht advocaat Beverwijk staat voor u klaar.

Vraag hulp van erfrecht advocaat Beverwijk

 

Als u vragen heeft over uw erfenis, de executeur, uw legaat, uw legitieme portie, de boedelbeschrijving of uw vruchtgebruik neem dan contact op met de erfrecht advocaten in Beverwijk. Uw kunt uw vraag natuurlijk per e-mail stellen, of u belt met onze gespecialiseerde erfrecht advocaat Beverwijk.

 

Voor het afspreken van een kennismakingsgesprek met onze erfrecht advocaat Beverwijk kunt u ons bereiken op:

 

T : 023 – 583 0992
E : info@mk-advocaat.nl

Kenaupark 19
2011 MR Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?