Erfrecht Advocaat Amsterdam

Gespecialiseerde erfrecht advocaat in Amsterdam

Een sterfgeval in de familie of naaste omgeving brengt niet alleen emotionele, maar ook financiële aspecten met zich mee. Er komt veel op u af. Naast het regelen van een uitvaart, wordt u bijvoorbeeld geconfronteerd met de erfenis die u moet verdelen. De gespecialiseerde erfrecht advocaat Amsterdam kan u hierbij helpen.

 

Omdat het verdelen van een erfenis vrij ingewikkeld kan zijn en voor de nodige onderlinge spanningen tussen erfgenamen kan zorgen, is het raadzaam om een specialist op het gebied van erfrecht te raadplegen. Onze specialistische erfrecht advocaat in Amsterdam is de oplossing voor ingewikkelde kwesties.

Mevrouw mr. M.A. Kanning advocaat erfrecht Amsterdam is lid van de VEAN te Amsterdam, de specialisten vereniging van erfrecht advocaten in Nederland.

 

Zij biedt praktische hulp en kan u precies uitleggen wat uw rechten en plichten als erfgenaam zijn. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van het meenemen van fotoalbums uit het ouderlijk huis? Wat betekent het als uw ouder overlijdt, maar de nieuwe partner woont nog in de woning? Heeft u vragen over erfrecht en aanverwante zaken? Neem dan contact op met onze erfrecht advocaat in Amsterdam. U kunt uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen: info@mk-advocaat.nl

Dit zeggen cliënten over ons:

“Wij zijn ontzettend blij dat onze erfrechtzaak nu is afgerond. Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking, het meedenken en vooral het goede resultaat!”

5-star-review-blue

Sylvia Koudijs

Erfrecht-Advocaat-Amsterdam-MK-advocaten-erfrecht-specialisten

Internationaal erfrecht

 

In deze tijd van globalisering blijven mensen vaak niet op een plek wonen of hebben bezittingen is meerdere landen. Een ouder woont bijvoorbeeld al jaren in Spanje en overlijdt daar. Of er is sprake van goederen in het buitenland, zoals huizen in Frankrijk of landen buiten Europa. Ook kan er sprake zijn van banktegoeden in het buitenland. Welk recht is dan van toepassing? Hoe moet er verdeeld worden?

 

Omdat een erfenis met internationale aspecten zeer ingewikkeld kan zijn is het raadzaam om een advocaat erfrecht specialist hierover te raadplegen. Wij hebben hierin veel ervaring en onze erfrecht advocaat Amsterdam staat kan u helpen.

Contact met erfrecht advocaat Amsterdam

 

Als u vragen heeft over uw erfenis, de executeur, uw legaat, uw legitieme portie, de boedelbeschrijving of uw vruchtgebruik neem dan contact met op met de erfrecht advocaten in Amsterdam. Uw kunt uw vraag natuurlijk per e-mail stellen, of u belt met onze gespecialiseerde erfrecht advocaat in Amsterdam.

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Dit gesprek kan in Amsterdam plaatsvinden. Voor het afspreken van een kennismakingsgesprek met onze erfrecht advocaat Amsterdam kunt u ons bereiken op:

 

T : 023 – 583 0992
E : info@mk-advocaat.nl

Kenaupark 19
2011 MR Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?