Echtscheiding Advocaat Heemstede

Advocaat voor echtscheiding in Heemstede

Als u uit elkaar gaat, komt er veel op u af. Of u nu getrouwd bent of uw samenleving of relatie beëindigt. U zult afspraken moeten maken voor de kinderen (in een ouderschapsplan), over alimentatie, hoe u uw gemeenschap van goederen zult moeten verdelen of uw huwelijkse voorwaarden zult moeten afwikkelen. De hulp van een echtscheiding advocaat is hierbij wenselijk.

 

De echtscheiding advocaat Heemstede van ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Wij begeleiden u om deze afspraken te kunnen maken door u te adviseren, door voor u op te treden in een procedure of door middel van mediation.

Omdat wij zowel mediator en echtscheiding advocaat zijn richten wij ons op de menselijke én de zakelijk kant van de scheiding. Wij weten dat winnen niet is waar het om gaat. U wint als u een goede regeling treft voor uzelf, voor de ander en voor de kinderen. Het belangrijkste is dat u na de scheiding weer in staat bent om zonder ruzie met elkaar te communiceren en dat u samen ouders kunt blijven voor de eventuele kinderen.

Echtscheiding-advocaat-Heemstede-mk-advocaten-hulp-bij-scheiding

Mediation bij echtscheiding

Mediation is de meest positieve methode om een geschil op te lossen. In een mediation traject onderzoeken wij met elkaar de beste oplossingen voor de toekomst. U bepaalt zelf wat er besproken wordt. Uiteindelijk worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een convenant of in een vaststellingsovereenkomst. Ook hierin staat het specialisme van de echtscheiding advocaat Heemstede buiten kijf.

 

De voordelen van een mediation zijn dat er snel een oplossing wordt bereikt, behoud van een goed contact met elkaar en dat er begrip is voor elkaars standpunten. Daarnaast is mediation meestal goedkoper, omdat er niet twee maar één deskundige wordt ingeschakeld.

Wanneer kan een mediator helpen?

 

  • Echtscheiding / ontbinding geregistreerd partnerschap en bij einde samenleving;
  • Arbeidsgeschillen/ begeleiding bij ontslagprocedure;
  • Zakelijke geschillen zoals een conflict met een leverancier of over een oplevering;
  • Geschillen over de afwikkeling van een erfenis.

 

Contact met onze echtscheiding advocaat

 

Als u vragen heeft over een echtscheiding neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt uw vraag natuurlijk per e-mail stellen. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Als u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?