Advocaat familierecht Velsen

Advocaat Familierecht en Mediation Velsen

Familierecht is het recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Onze Familierecht advocaat in Velsen is hierin gespecialiseerd. Tevens biedt onze familierecht advocaat mediation trajecten aan in Velsen om ervoor te zorgen dat betrokkenen op een gewenste manier het traject doorlopen.

 

De combinatie van familierecht en mediation zorgt ervoor dat onze advocaat in Velsen betrokkenen op een prettige manier begeleidt in het lastige traject met betrekking tot familiezaken. Bij ruziënde partijen zijn er immers nooit winnaars, alleen maar verliezers. Bij zowel gemeenschap van goederen en wanneer u samen met uw ex kinderen heeft, zorgt onze familierecht advocaat Velsen voor de beste oplossing voor iedereen. In het uiterste geval wordt er geprocedeerd, maar dit proberen wij liever te voorkomen gezien de hevige nasleep hiervan.

Mediation is zeer belangrijk in zaken met betrekking tot familierecht. Het is immers niet de bedoeling dat een ervaring op het gebied van familiezaken voor de rest van uw leven van invloed blijft in negatieve zin. Onze mediator in Velsen biedt hierin de oplossing, door beide partijen te begeleiden in het lastige traject. Zo wordt blijvende emotionele schade zoveel mogelijk voorkomen en wordt ernaar gestreefd om open met elkaar te communiceren.

 

Onze familierecht advocaat Velsen is naast beëdigd advocaat ook gecertificeerd mediator en kan u in familiezaken op beide vlakken begeleiden, zodat het uiteindelijke doel centraal blijft: uw leven opbouwen.

Advocaat-familiercht-Velsen-MK-Advocaten-familierecht-specialisten

Scheidings mediator

 

Mediation speelt bij familierecht een rol van onschatbare waarde. Immers is emotie niet in materie uit te drukken. Derhalve adviseren wij bij scheidingen om altijd gebruik te maken van een mediator. Het gemeenschappelijke belang is namelijk voor beide partijen om op een zo goed mogelijke manier verder te kunnen met hun levens. Onze mediator in Velsen is expert op het gebied van mediaton bij scheidingen en doet er alles aan om tot een zo fijn mogelijk traject te komen voor alle betrokkenen. Tevens geeft zij op juridisch gebied advies en begeleiding als familierecht advocaat.

 

Om dit traject zo goed mogelijk in te richten voor alle partijen, stelt onze familierecht advocaat een (echtscheidings)convenant op samen met u, waarin alle zakelijke afspraken als de verdeling en eventuele alimentatie worden vastgelegd. Als er minderjarige kinderen zijn wordt er eveneens een ouderschapsplan opgesteld, waarin de afspraken over de opvoeding en de verzorging van de kinderen worden opgenomen. Zo wordt uw nageslacht nooit het letterlijke kind van de rekening.

Familierecht advocaat en mediator Velsen

 

Vragen aan onze familierecht advocaat in Velsen? Of graag een afspraak willen maken om te kijken u hoe kunt profiteren van mediation bij een scheiding? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze familierecht specialist. Zowel via e-mailen als via de telefonische weg zijn wij bereikbaar. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 303 01 27
E : info@mk-advocaat.nl
Kenaupark 24
2011 MT Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?